Få en flot forlovelsesring til din elskede!

Hvad er en forlovelsesring?

En forlovelsesring er den ring man giver det menneske, som ma vil indgå i et ægteskab med. En forlovelsesring er et symbol på kærlighed. Det er ren tradition, at man spørger vedkomne om de vil gifte sig med en, og dertil giver en ring til pegefingeren, som et bevis på ens kærlighed! Man kan fri på en masse forskellige måder, bare at ringen følger med, så er resten op til en selv. Man kan fri privat derhjemme over en romantisk middag. Man kan fri ved en kendt seværdighed i ulandet på en romantisk rejse. Eiffeltårnet et blandt andet et populært sted, at fri til ens elskede. Man kan også fri på lidt mere spektakulære måder i form af en stor dansesammensætning eksempelvis. Det er også blevet populært.

910px-Wedding_and_Engagement_Rings_2151px

Hvilke muligheder er der med en forlovelsesring?

Der er mange muligheder, når det kommer til en forlovelsesring. Du kan få ringe i guld, sølv, hvidguld og så videre. Der er et hav af muligheder, som du kan vælge i mellem. Ønsker du blot en stor sten? Ønsker du flere små sten i ringen? Eller både en stor og andre små rundt om ringen? Alle muligheder er åbne. Der findes massere af smykkeforretninger hvor du kan finde den helt perfekte forlovelsesring. Der er rigtig mange gode muligheder i København. Både Østerbro, Frederiksberg, Vesterbro og Nørrebro har gode muligheder med forlovelsesringe. På Østerbro er mulighederne mange i forhold til at finde den helt rigtige ring til din elskede. Du kan også altid stille forhandleren en masse spørgsmål, hvis der er noget som du er i tvivl om. Forhandleren er der til at hjælpe og råde dig til det rigtig køb af forlovelsesring. Du kan ringe eller møde op i butikken, hvis du ønsker svar på noget specielt i forhold til din forlovelsesring. Du kan også altid få ændret på størrelsen på din købte ring, hvis uheldet nu skulle være ude. Det kan jo gå hen og ske, at ringen ikke passer helt som den lige skal. Så kan du få dig en ny størrelse til din elskede.

 

Hvad sker der så efter en forlovelsesring er givet?

Efter en forlovelsesring er givet, skal planlægningen i gang. På et tidspunkt kommer brylluppet så tæt på, at der også skal findes vielsesringe. De ringe skal også ud og vælges. Her er der også mange muligheder at vælge i mellem. Her skal i sammen finde nogle ringe der matcher, og som i begge to vil gå med resten af livet. Men frygt ej! Selvom vielsesringene kommer på, må man stadig gerne gå med sin smukke forlovelsesring. Vielsesringene symboliserer at man nu er blevet gift. Det er vigtigt at man bruger god tid på at udvælge de rigtige ringe. Det er trods alt nogle, man aldrig må blive træt af. Det er nogle ringe man skal have på resten af sit liv, og det er meget lang tid at gå med en ring man ikke kan fordrage. Med alle de mange muligheder, skal den helt rigtige forlovelsesring nemt dukke op!