Her finder du Østjyllands foretrukne møde- & konferencecenter

Det 4 stjernede kysthotel og konferencecenter ”Kystvejens Konferencecenter” ligger i Grenaa, nær Aarhus & Randers. Det er et unikt sted i dejlige naturomgivelser og et helt særligt lys, som du kun finder det på Østjylland. Kystvejens Konferencecenter har over 50 års erfaring som et center for læring og udvikling. Centeret råder over eksperter som sørger for den bedst mulige konference oplevelse til både private virksomheder og offentlige institutioner.

Det mener staten åbenbart også. Kystvejens Konferencecenter har nemlig igennem de sidste 5 år haft en konference- og hotelaftale med staten. I klartekst betyder dette, at Kystvejens Konferencecenter nu er et af statens foretrukne steder til afholdelse af møder og konferencer.

160 værelser med 225 sengepladser

Med så mange værelser og 13.000 konference-kvadratmetre er det ikke ligefrem et lille badehotel. Der er også 25 individuelt forskellige grupperum som I gratis kan bruge. I alt findes der 9 højloftede mødesale og et eksklusivt VIP lokale. Det gør Kystvejens Konferencecenter i stand til at være fleksibel og give jer et skræddersyet tilbud.

Kystvejens Konferencecenter er klar til at afholde alle slags arrangementer. Lige fra gruppemøder til kongresser, konferencer eller landsmøder. Der er hverken langt til skov eller strand, med mange muligheder i Østjyllands/Midtjyllands naturskønne områder.

Individuelt tilrettelagde arrangementer

Hvis du ser dig lidt om på https://www.kysthotellet.dk/moeder-og-konferencer/ vil du se at det ikke er et sted der er til kædekoncepter. Priserne er faktisk i den lave ende, men I får altid et individuelt tilrettelagt tilbud. Skræddersyede kurser, konferencer eller møder er Kystvejens stærke side.

Hvis I skal finpudse virksomhedens strategi eller holde salgsmøder, med Kystvejens Konferencecenter får I en erfaren arrangør og kvalificeret sparringspartner. Et salgs & strategi møde på Kystvejens Konferencecenter er altid en skræddersyet totaloplevelse.

Brug gerne også Kystvejens selskabslokaler

Det er også et udmærket sted til firmafester, receptioner, fødselsdage eller konfirmationsfester. Kysthoteller har nogle fine selskabslokaler og vil gerne arrangere gennemtænkte og velorganiserede events. De skønne øst-midtjyske naturområder inviterer ligefrem til sjove og spændende udendørsaktiviteter. Når den gode luft har gjort jer sulten, er Kystvejens 2 fine restauranter klar med alle slags lækre sæson specialiteter.

Store og små arrangementer med prisgaranti

Kystvejens Konferencecenter tilbyder en prismatch garanti. Den siger at de til hver en tid vil matche den laveste pris på et sammenligneligt arrangement eller event.

Det gør de, fordi der er overbevist om at det er på nær umuligt at finde noget i tilsvarende kvalitet, til en lavere pris. Om det er et salgsmøde, en strategi konference eller en firmafest, prismatch garantien sørger for at du altid får det til den mest konkurrencedygtige pris.

Kystvejens 2 restauranter har plads til i alt 350 spisende gæster. Og konferencecenteret vil med glæde arrangere salgsmøder, strategimøder, konferencer eller kongresser for op til 200 deltagere. I kan i hvert fald regne med at blive forkælet. Det gælder både for arrangementerne, værelserne og maden.

Den bedste salgsstrategi kan ikke være bedre end salgsteamet. Hos Kystvejens Konferencecenter har de masser af erfaring med teambuilding og vil gerne organisere teambuilding events for jer. Selvfølgelig også med prismatch garanti.