Malerier og tyverialarmer fra nyt iværksætterpar

Et ungt iværksætter-par fra Sønderborg i den sydlige del af Jylland sælger kunst i form af malerier og sikringsudstyr i form af videoovervåning og alarmsystemer til danskerne.

 

Malerier og alarmer har måske ikke så meget med hinanden at gøre. Men et ungt iværksætter-par fra Sønderborg, bestående af Malthe og Julie, har med stor succes etableret to webshops, der hver især sælger netop malerier og alarmsystemer.

abstrakt-gruppemaleri-beautiful-colours_2_

 

Salg af malerier fra online galleri

 

Den første af de to webshops er et online galleri. Et galleri er sted hvorfra der sælges malerier. Galleriet hedder Mynewart.dk og har netop et stort sortiment af malerier til salg.

 

Galleriet blev grundlagt i begyndelsen af 2016 af det unge iværksætter-par grundet en mangel på det danske marked: Billige malerier. Billige malerier er meget svære at opstøve i Danmark. På de traditionelle danske gallerier koster et maleri ofte mange tusinde kroner, og dette er der en ganske god grund til. Malerierne males af danske kunstnere, der har høje udgifter til egne gallerier, udstillinger, materialer osv. sammenholdt med, at de skal opretholde en fornuftig levestandard. Derfor er de nødt til at sælge deres malerier til priser, som måske for den jævne danske borger kan virke en anelse høj.

 

Dette gør galleri Mynewart.dk op med. Det danske galleri har et samarbejde med en lang række udenlandske kunstnere, der ikke har samme udgifter eller høje leveomkostninger som i Danmark. De er dermed i stand til at sælge deres malerier til priser, der ligger væsentligt under hvad man ellers finder i det ganske danske land. Og dette har de danske kunder virkelig taget til sig. Danskerne elsker tilsyneladende billig kunst, og især den abstrakte kunst hitter.

 

Galleri Mynewart.dk sælger abstrakte malerier på stribe, og deres malerier hænger nu i utallige danske hjem. Galleriet sørger hele tiden for at være med på tidens trends, hvorfor udvalget af kunst hele tiden bliver fornyet og justeret efter hvad efterspørgslen går på. I disse tider er det abstrakte malerier af en hvis størrelse.

 

Galleriet har på trods af sin online status ambitioner om at udvide med i hvert fald jævnlige udstiller rundt omkring i Danmark, således at de kan nå nu til endnu flere danskere. Men indtil videre foregår salget primært fra webshoppen – https://www.mynewart.dk/.

 

Salg af alarmsystemer og videoovervågning

 

Den anden online butik er Sydalarm.dk. Sydalarm.dk sælger alarmsystemer uden abonnement samt en bred vifte af videoovervågning til især de danske husejere og mindre erhvervsvirksomheder.

 

I Danmark har vi mange indbrud. Ja, vi har faktisk et af de højeste antal indbrud i Europa målt pr. indbygger. Dette er de fleste godt klar over, og da det at have indbrud aldrig er rart, vælger stadig flere danskere at beskytte deres hjem med enten en alarm eller videoovervåning – og i nogle tilfælde begge dele.

 

Sydalarm.dk sælger som skrevet tyverialarmer uden abonnement, idet dette ifølge iværksætter-parret er klart den bedste løsning. Et abonnement er i længden utrolig dyrt og der er ingen mærkbare forskelle for langt de fleste. En vagtmand – eller en vægter som det hedder – gør ingen reel forskel i forhold til at undgå indbrud. Vægterens opgave er nemlig ikke at fange tyven, men derimod at udbedre skaderne på eksempelvis en terrassedør et eller vindue. Denne opgave kan let klare af ejeren selv, en nabo eller et familiemedlem. Der er i hvert fald årligt mange tusinde kroner at spare ved sidste løsning. Kvaliteten af alarmsystemerne fra Sydalarm.dk og de forskellige abonnementsudbydere er nemlig den samme. Sydalarm.dk sælger nemlig udelukkende alarmer og videoovervågning af meget høj kvalitet – og samtidig til en pris hvor langt de fleste kan være med.

 

Hvis du selv står og mangler sikringsudstyr, kan du slå et smut forbi webshoppen og se det store udvalg.