Pulverlakering er en fantastisk løsningsmulighed

Står du og skal have lakeret noget metal i dit private hjem eller måske i din virksomhed, så er det absolut værd at overveje at få lavet en pulverlakering. En løsning med mange store fordele og stor sandsynlighed for at opnå et godt resultat

Hvad er pulverlakering?

Pulverlakering er en super smart løsning til at lave en overfladebehandling af en genstand lavet i metal. Det kan være alle slags metal. Det handler om, modsat en vådlakering eller andre metoder, at bruge pulver til lakering via at det bliver elektrostatisk opladet. Dermed tiltrækker det pågældende element lakken. Efter påførelsen skal der opvarmes til et sted omkring 180 grader, så lakken hærdes og produktet kan tages i brug. En let og en god løsning fyldt med kvalitet.

Mange fordele ved pulverlakering

Der er rigtig mange fordele ved pulverlakering. Først og fremmest får du robuste overflader, der er meget ensartet og i øvrigt slag- og ridsefast. Lakeringen, foretaget med pulver, beskytter effektivt mod klimapåvirkningen og andre påvirkninger. Faktisk er lakeringen også modstandsdygtig mod de fleste opløsningsmidler. Men mest af alt får du en flot løsning med en flot finish.

Til hvad kan pulverlakering bruges?

Det er en god løsning at bruge pulverlakering til rigtig mange forskellige ting, der trænger til en lakering. Det kan både være i dit private hjem, men i høj grad også erhvervsmæssigt. Pulverlakering kan klare lamper og andet lavet af metal i hjemme, men også overflader i produktionsindustri. Det er en god løsning til rigtig mange forskellige ting, der trænger til en lakering.

Vælg den rigtige farve

Det er selvfølgelig vigtigt at du får lakeret i den rigtige farve. Lakeringen laves ud fra de mest almindelige farveskalaer, så det er blot om at finde frem til koderne for den farve du ønsker. Desuden finde pulveret med en række strukturer og metallic-udseende.

Ved større produktioner

Skal der foretages en større mængde pulverlakeringer er det en god ide at bruget et system med ophæng og kroge til at have de ting, som du ønsker lakeret ophængt på. Dette system skal selvfølgelig styres på den ene eller den anden mål. Evt. manuelt, men det kan blive meget mere effektivt for produktionen.

Også godt for miljøet

Faktisk er det også en forholdsvis miljøvenlig ting at foretage pulverlakering. For det pulver der i første omgang går til spilde kan nemlig opsamles og genbruges. Dermed går der intet til spilde og miljøet bliver ikke belastet.