Skal du have nyt tag på dit hus?

Skal du have skiftet eller renoveret dit tag, eller måske have lavet andet stor projekt ved dit hus, så er det vigtigt, at du finder en samarbejdspartner på området, der er super professionel og har styr på alt det faglige omkring det. Det er oplagt at vælge Meyland Tømrer fra Aarhus, hvis du bor i Østjylland

Holder til i Aarhus

Meyland Tømrer & Snedker er en virksomhed, hvor der altid er fokus på at lever kvalitet, men dog med omtanke. Der er mere end 15 års erfaring i branchen, så de er klædt på alle mulige slags tømreropgaver. Der er tale om en lokal forankret virksomhed i Århus, så hvis du holder til i Risskov, Egå, på Djursland eller i det nærområde, så er det et oplagt valg til dine tømreropgaver og til dit tagprojekt.

Alle slags opgaver

Det er ikke blot reparation og udskiftning af tag, de kan tage sig af hos Meyland Tømrer. Faktisk er ingen opgaver for små og ingen opgaver for store. Og virksomheden kan både udføre opgaver for private og for erhverv. De er altid åbne for en dialog omkring opgaven, så den bedste løsning kan findes.

Gode kundeudtalelser

De fleste tjekker udtalelser fra kunder, inden de benytter en samarbejdspartner til deres projekt. Det gælder både, hvis der skal laves tag eller andet. Online kan du netop se en række kundeudtalelser om Meyland Tømrer & Snedker. Via dem kan du sikre sig at virksomheden leverer gode løsninger i høj kvalitet overfor deres kunder.

Indhent tilbud på næste projekt

Har du et projekt omkring dit tag, eller lignende projekt. i støbeskeen, så er det blot at indhente et tilbud via Meyland Tømrer. Det er blot at kontakte virksomheden online, eller via telefon og tilbuddet er naturligvis helt uforpligtende. Du skal blot klarlægge dine ønsker for projektet. Opgaven vil så blive besigtiget og du får en pris.