Køb dine guldsmykker hos en guldsmed

I dag kan man købe smykker stort set overalt, fx. er mange tøjbutikker begyndt at have smykker i deres sortiment. Mange af disse vil sælge dig smykker som er i uægte metaller og mange mennesker har i dag allergi overfor denne type smykker. Desuden vil smykkerne aldrig holde deres salgsværdi. Dette er bare en af grundene til at det klart er at foretrække at købe smykker hos en guldsmed. Når man handler ved en guldsmed, så ved guldsmeden altid præcist hvad smykket indeholder, i form af hvilke metaller og fx. hvor mange karat guld det er. Så du er sikker på altid at få den bedste og mest fagkyndige vejledning om dit næste stykke guld. Derudover kan du altid hos en guldsmed, få smykket rettet til, så det passer den som skal bære den. Der er både mulighed for at få fjernet led og tilsat led og dette er i de fleste tilfælde uden ekstra beregning.

 

I dag behøver du ikke nødvendigvis at gå til en fysisk guldsmed, for at købe smykker. De fleste guldsmede er kommet på nettet og tilbyder rigtigt mange produkter online. Et godt eksempel på dette er den Århusianske guldsmed Classic Jewellery, som kan besøges hos Classicjewellery.dk/

 

Omsmelt gammelt til nyt

En anden service, som de fleste guldsmede i dag tilbyder, er at du kan komme ind med dine gamle smykker og få dem smeltet om, på denne måde kan du få lavet et skræddersyet smykke, præcis efter dine ønsker. Dette kan også være en måde at få lidt penge ud af dine gamle smykker. Ofte kan det være svært at videresælge gamle smykker og køberen er som regel ligeglad, med den sentimentale værdi, som du selv tillægger smykket. Heldigvis falder prisen på guld sjældent og selv når den gør, så er det meget lidt af gangen. Det er en perfekt måde at få familie smykker til at leve videre, men i en mere moderne form. På denne måde bevarer man en del af de følelser, som nu måtte være omkring smykket, uden at man behøver at gå rundt med et stykke forældet guld.

 

Du kan også omsmelte smykker som er gået i stykker og ikke længere kan repareres, og på denne måde give smykket et nyt liv, som måske også passer bedre til den tid vi lever i. Rådgivning om hvordan du på bedst mulig vis omsmelter dit guld, kan du få hos din lokale guldsmed.